5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, ötümsüz ortam koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde aksiyonlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda emniyetliği hazırlamak dâhilin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasar çizim antrparantez elementlere karşı saye esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Mafevkda dünya düzlük özellikler; yangın baplarında önem saha yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının nokta alması da zorunu kılınmıştır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bapnın estetik örgüsı ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

CMD Maden; birinci sınıf ve sağlıklı yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere Yangın Çıkış Kapısı sahiptir. Yönetmelikler ile birgani bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page